úterý 16. srpna 2011

Recenze - The Sims 3: Kolekce

Hlavní účel všech „balíčků“ je přinést hráčům hromadu nových předmětů. Nenajdete zde žádné novinky v podobně činností, prací, nebo něčeho podobného. Ale hezky si vybavíte dům i zahradu. Skoro jako nakupovat v OBI. „Kolekce“ nevychází po sobě tak jak jsou zde vypsány, jsou v pořadí v jakém vyšli, ale mezi nimy vychází průběžne i „dodatky“.








High-End Loft – Luksusní bydlení


Nebaví vás už pořád koukat na ty samé, staré, kusy nábytku? Chtěli by jste něco nového, něco drahého a stylového? Pokud ano, tento balíček je pro vás jak ulitý. Je v něm spousta předmětů do vašeho domu, různé sedačky, stoly, elektronika. Všechno sedí stylově i barevně. Různé dekorativní předměty, všelijaké kravinky, které vylepší vizuálně váš pokoj, nebo i klidně dvorek. Je zde také spousta různých tapet a dlažeb a podobně na zdi, pár různých podlah také nesmí chybět.  Pro každou místnost v době je zde pár předmětů, hlavní jsou ty nejdražší, jsou všechny černě barvené a sedí k sobě. Můžete pak mít celočerný obývák, kuchiň, nebo i klidně záchod. Barva se samozřejmě dá také změnit. Nechybí také stylové oblečení, přeci nebude simík ve drahám domě s levným oblečením.

Fast Lane – Na plný plyn
Říkáte si, že jezdit pořád tou samou rachotinou do práce a z práce začíná být nuda? Chtěli jste si koupit parádní sporťák, ale nemáte kde? Nebo se vám sousedi nedejbože smějí za vaše staré roztomiloučké auto? Pokud je to váš případ a jste oblíbenci rychlých aut, tak tento balíček vám zpříjemní život.  Přidává hlavně vozydla do hry. Jsou rychlá, pěkná a také drahá. Nic není jen tak, že? Spolu s auty přibyde také hromada dekorativních předmětů, různé pneumatiky, značky, obrazy a podobně. Pro správného automobilově založeného človíčka jsou zde i různé sedačky, stoly a podobný nábitek, ve stylu závodění a aut všeobecně. Je jen velká škoda, že neudělali také povolání. Nějaký řidič Formule 1 (formule se ve hře nachází také), nebo podobně. Nechybí také sada oblečení, tak jako v minulém balíčku.

Outdoor Living – Zahradní mejdan

Pokud se vám zdálo, že vaše zahrada nemá ten správný šmrnc, budete určitě potřebovat tento dodatek. Jeho hlavní činností bude to, že do hry přidá hromady předmětů určených pro venkovní použití. Různou elektroniku, nebo různou novou dekoraci. Měl by přibýt i krb, nebo vířivka. Budete mít spousty možností, čím, jak a kde vybavit svou zahrádku, nebo jen verandu. Na správné zahradě také nesmí chybět pořádný gril na suprovou zahradní párty. Datadisk obsáhne dvě kolekce předmětů s názvem Zahradní terasy a druhým je Západ slunce na verandě, který zdůrazní přirozené teplo ze slunce.

Town life - Moje městečko
Pokud máte dost obyčejného nábytku, nebo vybavení místností ve vašich domcích. Pořiďte si tuto kolekci. Dodá hromady nových předmětů pro vylepšení domácnosti. Nové knihovny, předměty do posilovny a mnoho dalšího. nezapomělo se ani na venkovní části a máme zde například skluzavku. Kolekce Moje městečko vám dodá nejen předměty do bytů a domů, ale také hromady designových prvků a podniků, jako je třeba kavárna.



Autor: Roman Schenk

Žádné komentáře:

Okomentovat